Заповядайте в нашите мезонети в близост до брега на прекрасния гръцки Paralia Ofriniou

Общи условия

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Гарантирани резервации

Всички резервации, по които има извършено незабавно плащане с кредитна или дебитна карта, чрез резервационната ни система от сайта, в EURO, или чрез банков превод, и които са потвърдени в писмена форма от страна на Данай Мезонети Офринио чрез имейл от info@danai-ofriniou.com , са гарантирани.

При некоректни данни на кредитната или дебитната  карта или недостатъчна наличност, резервацията е невалидна!

Гостите ще бъдат настанени според посоченото в резервацията помещение, съобразено с капацитета и наличните свободни такива.

Моля, ако не получите потвърждение на резервацията си, да се свържете с нас на имейл адрес: info@danai-ofriniou.com 

2. Видове резервации според размера на предплатената сума

2.1 Стандартна резервация с депозит
За абсолютно всяка резервация се изисква плащане на минимум 20% от общо дължимата сума – депозит. Остатъкът от дължимата сума се доплаща на място, в момента на настаняване, за да се избегнат недоразумения от вида на недостатъчна наличност, лимити по кредитната карта и други. Всеки депозит важи за конкретно помещение.

2.2 Резервация с пълно плащане на дължимата сума –  плащане  на 100%.

3. Политика за Анулация.
Анулация или промяната на резервация се заявяват от клиента в писмена форма на имейл адрес: info@danai-ofriniou.com 

3.1 В случай на анулация или промяна при резервации с предплатена 20% от общо дължимата сума, предплатената сума не се възстановява!

3.2.1Ако резервацията бъде анулирана до 30 дни преди датата на настаняване от клиент, който е заплатил пълната сума по нея, ще му бъдат възстановени 90 %.

3.2.2 При анулиране на резервация при по-малко от 30 дни до датата на настаняване на клиента не се възстановяват никакви платени суми.

3. Настаняване и освобождаване.
Настаняването е възможно след 15: 00 ч., а освобождаването на ползваната стая е най – късно до 11: 00 часа. В случай на късно пристигане след 18.00 ч., моля, погрижете се да ни информирате.

Вашето желание за по-ранно настаняване или късно напускане може да бъде удовлетворено при възможност, само след предварително уточняване с нас и срещу допълнително заплащане на съответната такса. За удължаване на престоя до 16:00 часа, таксата е 40 EURO, а за напускане след 16:00 часа – пълната цена за нощувка на стаята.

Всяка резервация е валидна до 00:00 часа на началната датата на престоя. При пристигане след 00:00 часа от началната дата на резервацията ще загубите както нея, така и депозита. Всяка резервация е индивидуална и се таксува или анулира като такава при резервиране на повече от едно помещение.

При настаняване e необходимо да предоставите вашата лична карта или международен паспорт, за да бъдете вписани в регистъра като гост на Данай Мезонети Офринио. Личните данни, които използваме са според дефинициите описани в Регламент 2016/679 на европейския парламент.

При напускане по-рано от крайната дата на резервацията не се възстановяват никакви суми на госта.

Допълнително гости (над максималния обявен капацитет на помещението) могат да бъдат настанявани, но не повече от 1 брой и след предварителна заявка към Данай Мезонети Офринио . Цената на допълнително настаняване е 30€ за нощувка.
Бебешко легло се предоставя по предварителна заявка (в зависимост и от наличността) и не се заплаща.

Мезонетите се почистват а всеки 4 дни от 09:00 до 17:00 часа. Спално бельо се подменя на всеки 4 дни. 

 Данай Мезонети Офринио не носи отговорност за пари, ценности и изгубени вещи.

Пушенето в закритите помещения на мезонетите е абсолютно забранено. Глобата за нарушение е в размер на 200 EURO.

Домашни любимци не се допускат, ако не е уговорено друго.

Воденето на външни лица с цел нощувка, които не са регистрирани гости е забранено.

Гостите на Данай Мезонети Офринио предоставят правото да бъдат видео записвани на територията на общите части, с цел съблюдаване на сигурността на всички наши клиенти.

Данай Мезонети Офринио разполага с частен, безплатен паркинг, за който не е необходима предварителна резервация, но не пошече от едно превозно средство за мезонет. Данай Мезонети Офринио не носи отговорност за нанесени щети върху автомобили, на територията на паркинга, но ако е възможно ще помогне за разрешаване на казуса.

Всеки гост носи лична отговорност за нанесени от него материални щети. Данай Мезонети Офринио си запазва правото да начисли по сметката на госта, такса за причинени щети.

Моля, пазете тишина в часовете за отдих от 15:00 – 17:00 часа и от 23:00 – 08:00 часа

Благодарим Ви!

 

Danai Maisonette - Paralia Ofriniou Greece

Заповядайте в нашите мезонети в близост до брега на прекрания гръцки Paralia Ofriniou

Гърция, Паралия Офринио 64008

  Къщите
Мезонетите
УДОБСТВА
Paralia Ofriniou
BOOK NOW!
ПОЛЕЗНО
КОНТАКТИ

+306 999 502 293 +359 879 962 744
  BOOK NOW!
EN BG GR