Заповядайте в нашите мезонети в близост до брега на прекрасния гръцки Paralia Ofriniou

Паралия Офриниу е оживен курорт, който се простира по дълъг пясъчен плаж, известен като Тузла. Разположен е на 64 километра югозападно от град Кавала. Името в превод означава Плаж на Офринио.

BOOK NOW!
Незабравимо пътешествие в Паралия Офринио

Незабравимо пътешествие в Паралия Офринио


Ела на незабравимо пътешествие в Паралия Офринио. Малкото километри, чистият въздух и безкрайните пясъчни ивици привличат хиляди туристи към Егея.

Паралия Офринио ще ви омае с природа, плаж и забавления. Курортът е недалеч от България и само за час и половина от Кулата може да отпивате от студения коктейл на плажа.

Паралия Офринио (или Тузла)

Паралия Офринио (или Тузла)


Най-лесно можете да стигнете до слънчевата дестинация през КПП Кулата От там поемате по околовръстния път на Серес и държите посока Драма, след което се отбивате за Амфиполи. След като достигнете магистралата Солун – Кавала, хващате посока Кавала и на първата отбивка в дясно се стига до Паралия Офринио.

Паралия Офринио (или Тузла) е туристическо селище разположено на залива Орфано (Струмския залив), област Кавала. Това е един от най-близкия морски курорт до София – 290 км.

Прекрасни условия за туристите

Прекрасни условия за туристите


Въпреки че предлага прекрасни условия за туристите, селището не е прекалено оживено и е идеален вариант за спокойна почивка. Плажът Офринио Бийч е дълъг и широк и известен с големия си детски център – кафене с надуваема водна пързалка, хамаци, батути и специални столчета за децата.

Морският бряг е смесен – пясъчно-каменист, но пък е чист, а плажната ивица е огромна и не е пренаселена. Чадъри и шезлонги са поставени пред романтичните кафененца по плажната алея. Има и по-отдалечени и неохраняеми, които предлагат спокойствие, непокътната природа, далеч от светски живот.

Плажната ивица е с дължина 17 километра. Същата плажна ивица има пристанище, където можете да закотвите вашия плавателен съд, а ако нямате такъв от там можете да си закупите най-прясната и вкусна морска риба, уловена току-що.

За бохемите има и  ...

За бохемите има и ...


В градчето ще намерите приятни местенца, в които да вечеряте, да пиете студено фрапе или да се забавлявате.  От терасите на крайбрежните таверни можете да се наслаждавате на залива, докато чакате сервитьора да ви донесе огромните порции калмари и октоподи.

За бохемите има и нощни клубове и коктейл барове.  Увеселителният парк и детските кътове са чудестно място за развлечение на най-малките.

Местоположение

На отсрещната страна на залива Орфано (Струмския залив) е разположен Атон (Света гора). Това е единствената и уникална „автономна монашеска държава“ в света. Заема Атонския ръкав от Халкидическия полуостров и е едно от най-значимите места за Източно-православната църква и православното монашество, с богато културно историческо наследство.

На 30 километра от Паралия Офринио  се намира пещерата Алистрати – една от най-големите и най-красиви пещери в Гърция, известна с причудливите си скални образувания, сталактити и сталактони.

Danai Maisonette - Paralia Ofriniou Greece

Заповядайте в нашите мезонети в близост до брега на прекрания гръцки Paralia Ofriniou

Гърция, Паралия Офринио 64008

  Къщите
Мезонетите
УДОБСТВА
Paralia Ofriniou
BOOK NOW!
ПОЛЕЗНО
КОНТАКТИ

+306 999 502 293 +359 879 962 744
  BOOK NOW!
EN BG GR