Заповядайте в нашите мезонети в близост до брега на прекрасния гръцки Paralia Ofriniou

Топ идеи и съвети за организация на багажа за лятната почивка от Danai Maisonettes в Паралия Офринио

Топ идеи и съвети за организация на багажа за лятната почивка от Danai Maisonettes в Паралия Офринио

Научи някои хитринки и виж съветите за организация на багажа, които сме ти подготвили от Danai Maisonettes в Паралия Офринио. Наслади се на вашата лятна почивка!

Колкото и голям куфар да сте приготвили за багажа за дългоочакваната лятна почивка, все не ви достига малко място? Познато ли ви е? Искате ли да научите няколко хитринки при организация на дрехите, козметиката и допълнителните аксесоари? Ние сме ви подготвили няколко идеи и съвети, които биха могли да ви бъдат от полза.

Какво да вземете за вашата лятна почивка?

Лятото, за морето - какво ви трябва? Няколко чифта дрехи и едни джапанки. Ето един малък списък с най-важните неща за една лятна почивка:

  • Практична дамска чанта за - дамите обожават своите чанти, но се опитайте да се спрете на една в бял, бежов или друг цвят, която можете да съчетаете с всички тоалети;
  • Джапанки или сандали - тъй като почти по цял ден ще бъдете на плажа, отворените обувки са най-добрият вариант;
  • Слънчеви очила и шапка - тези аксесоари са задължителни за лятото - за вашия комфорт и за предпазване от жаркото слънце;
  • Слънцезащитни продукти - изберете подходящ фактор за вашата кожа и според желанието за придобиване на летен загар;
  • Бански и плажна туника - грабнете любимите бански и туника, това ще бъдат най-обличаните дрехи през целия период;
  • Летни дрехи с преобладаващи шорти, топове и рокли, които не изискват специални грижи - на морето няма време за гладене, защото забавленията не спират.

Топ идеи и съвети за организация на багажа за лятната почивка

Как да се справите с приготвянето на багажа и организацията му?

Вероятно тази част ви е досадна, затова ние ще се опитаме да ви улесним.

Съвет 1: Направете списък

Направете един списък с най-важните неща и отметнете всичко от написаното, когато започнете с приготвянето на багажа. Това е най-сигурният начин, че няма да забравите любимите си слънчеви очила, книжа или козметика.

Съвет 2: Спестете пространство - не сгъвайте дрехите, а ги навивайте

Този метод е много популярен и наистина върши работа. Ако не сте го изпробвали, сега е моментът. Навиването на дрехите спестява пространство в куфара. Освен това, по този начин ще имате много по-голяма видимост към багажа, без да ровите, а и
дрехите се мачкат по-малко. 

Съвет 3: Вземете козметика в малки опаковки

Макар и да ви се струва безумно да прехвърляте от любимия си шампоан, балсам или душ-гел в по-малки опаковки, това наистина ще ви спести много пространство. Направете го веднъж и може да си използвате козметиката по този начин за всяка следваща почивка - въпрос на навик е и то много добър.

Съвет 4: Вземете само това, което ви е от първа необходимост

Не прекалявайте с аксесоарите, аптечката или други вещи, които взимате за всеки случай. Това много ще увеличи багажа ви, а и може случайно да забравите нещо много по-важно за почивката.

Съвет 5: Не оставяйте празни пространства в куфара си

Запълнете всяко малко пространство с малки вещи - като шноли и ластици, слънчевите очила, някои лекарства и т.н. Оползотворете всички празни места, това няма да предизвика допълнително намачкване на дрехите ви, така че не се притеснявайте.

Най-хубавата част от годината предстои. Стягайте багажа с най-необходимото и се отправете към любима дестинация за вас и вашето семейство. 

Очакват ви бурни емоции, много смях и споделени моменти - насладете им се!

Danai Maisonette - Paralia Ofriniou Greece

Заповядайте в нашите мезонети в близост до брега на прекрания гръцки Paralia Ofriniou

Гърция, Паралия Офринио 64008

  Къщите
Мезонетите
УДОБСТВА
Paralia Ofriniou
BOOK NOW!
ПОЛЕЗНО
КОНТАКТИ

+306 999 502 293 +359 879 962 744
  BOOK NOW!
EN BG GR